Cu pasiune, ingrediente de calitate şi un strop de inspiraţie, poţi transforma orice masă într-o capodoperă. Chef Foa a creat pentru cititorii „Click! Poftă bună“ o reţetă delicioasă!

 

Ingrediente

  • 250 g cotlet de mangaliţă (1 cotlet)
  • 2 căţei de usturoi
  • 5 ml ulei de măsline
  • 20 g unt
  • 15 ml vin alb
  • 1 crenguţă rozmarin
  • 2 fire cimbru
  • sare
  • salata preferată, pentru servit

Mod de preparare 

Amesteci uleiul de măsline cu rozmarinul, cu cimbrul, cu vinul şi asezonezi cu sare, după gust. Pui cotletul în marinată şi dai deoparte 1 oră, apoi îl frigi pe grătarul încins. Când e aproape gata, îl ungi cu puţin unt şi mai laşi 1 minut pe fiecare parte. Zdrobeşti căţeii de usturoi şi îi adaugi peste cotlet. Serveşti preparatul pe un pat de salată verde, după preferinţă.

FOTO Mircea Achim / Flavours in The Garden, Bucureşti

Loading...