Cum faci cea mai fragedă carne de vită la cuptor. Marinada simplă pe care trebuie să o încerci

1 steak 2936531 1920 jpg jpeg

Să prepari carne de vită delicioasă nu e tocmai simplu, motiv pentru care îţi recomandăm să descoperi cea mai simplă reţetă de marinadă.

Ai nevoie de:

- 700 de grame de carne de vită - 200 ml de vin alb sec - 100 ml de oţet balsamic - 100 de ml de ulei de măsline - o linguriţă de rozmarin - sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Amestecă oţetul balsamic cu vinul şi uleiul de măsline, iar apoi adaugă rozmarinul şi piperul.

Spală carnea bine şi usuc-o cu un prosop de hârtie, iar apoi toarnă marinada peste carne şi las-o timp de două ore.

Toarnă marinada peste carne şi las-o să se întrepătrundă aromele timp de două ore sau chiar şi peste noapte.

Ulterior, aşezaţi carnea într-o vadă de copt şi preîncălziţi cuptorul la 195 de grade Celsius. Coaceţi carnea pentru 30 de minute.

Serviţi-o tăiată felii subţiri, cu salată de murături.

Poftă bună! 

Sursa foto: Pixabay