Cum găteşti omletă spaniolă cu şuncă şi caşcaval

1 omleta spaniola jpg jpeg

Dacă te numeri printre persoanele care adoră să experimenteze preparate din alte bucătării, îţi recomandăm omleta spaniolă cu şuncă şi caşcaval. E gata numaidecât şi e delicioasă.

Omletă spaniolă cu şuncă şi caşcaval - ingrediente necesare:

- şase ouă - patru cartofi medii - o ceapă mică - patru felii de şuncă - opt felii de caşcaval - sare şi piper, după gust - ulei de măsline

Omletă spaniolă cu şuncă şi caşcaval - mod de preparare:

Într-o tigaie adâncă, pune la încins trei linguri de ulei de măsline, iar apoi adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, dar şi ceapa tăiată solzişori.

Condimentează cu sare şi piper şi amestecă cartofii până când se înmoaie.

Ulterior, când cartofii s-au înmuiat, zdrobeşte-i cu o lingură de lemn şi adaugă ouăle.

Ulterior, împarte compoziţia în două părţi egale, iar peste cea rămasă adaugă feliile de caşcaval, de şuncă şi alte patru felii de caşcaval.

Deasupra toarnă restul de compoziţie. Când omleta s-a rumenit în partea de jos, întoarce-o folosind o farfurie şi pune-o în tigaie, pentru a se face şi pe partea cealaltă.

Serveşte omleta caldă.

Poftă bună!