Ai mânca ceva dulce, dar nu ai timp de frământat, nici de stat pe lângă cuptor? Încearcă o prăjitură la borcan, rapidă şi delicioasă: desert cu ananas şi cremă de brânză.

Ingrediente

750 g biscuiţi graham sfărâmaţi

150 g unt topit

1 kg ananas în compot

200 g smântână 35%

230 g cremă de brânză

1 linguriţă de zahăr

100 g fulgi de nucă de cocos

Mod de preparare

Într-un vas mare, amesteci biscuiţii cu untul până se omogenizează.

Ananasul îl pui aproximativ 15 minute într-o tigaie neaderentă, pe foc mic, până se înmoaie. Baţi smântâna cu mixerul până devine frişcă, apoi încorporezi crema de brânză şi zahărul.

Pui într-un borcan un strat de biscuiţi, unul de ananas, unul de cremă de brânză şi alternezi până ajungi la capăt. Decorezi cu fulgi de cocos.

Loading...