Budincă de ciocolată şi cafea
![coffee and chocolate 52759 16x9 jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-e/e8d853b1-3d24-4b61-85ab-332b5656c75e/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Cauţi un desert ciocolatos dar rapid? Încearcă această reţetă care va deveni preferatul chiar şi celui mai mare fan al ciocolatei
Ingrediente pentru budincă de ciocolată şi cafea:
400 grame budincă gata preparată 60 grame ciocolată neagră minim 70% 40 ml espress coaja rasă de la o jumătate de portocală ¼linguriţă de cardamom 25 ml frişcă bătută ¼ linguriţa de cacao pentru pudră pentru ornat
Mod de preparare:
Încălzeşte budinca într-o cratiţă, la foc mediu. Adaugă ciocolata bucăţele, cafeaua, coaja de portocală şi cardamomul, amestecând continuu până când toată ciocolata este topită. ia budinca de pe foc şi strecoar-o într-n bol cu ajutorul unei site.
Împarte-o în mod egal în reciepente ceramice cu capacitatea de 125 ml. Pune-le la frigider pentru el putin 3 ore. Se servesc reci cu frişcă deasupra şi pudrate cu cacao.