Cappuccino cheesecake

Un desert pe care îl poţi prepara cu dragoste pentru cei dragi
Ingrediente pentru cappuccino cheesecake
Pentru blat:
1½ cană biscuiți
digestivi pisați
150 g zahăr
100 g unt topit
Pentru cremă:
20 g cappuccino pudră
1 lingură apă fierbinte
1 linguriță vanilie
600 g cremă de brânză
1 cană zahăr
½ linguriță
scorțișoară măcinată
4 ouă
Pentru ornat:
boabe de cafea,
cacao
Cum faci cappuccino cheesecake
Preîncălzești cuptorul. Într-un castron, amesteci biscuiții cu zahărul și cu untul. Așezi amestecul într-o tavă, partea de jos și pe lateral. Coci 10 minute sau până când se întărește. Lași la răcit 20 de minute.
Între timp, într-un bol mic, amesteci pudra de cappuccino, apa și vanilia, apoi lași deoparte. Într-un alt castron, bați crema de brânză cu mixerul electric, la viteză medie, până când devine ușoară și pufoasă. Adaugi zahărul și mixezi până când devine foarte moale și cremoasă, apoi pui scorțișoară și câte un ou, amestecând bine. Torni amestecul de cafea, omogenizezi bine și o pui peste crusta coaptă și răcită. Bagi la cuptor și o coci 45 de minute sau până când se întărește. O lași la frigider înainte de servire cel puțin 3 ore sau peste noapte. Presari cacao și ornezi cu boabe de cafea.