Cheesecake cu cătină și kiwi

Ce ar putea fi mai bun decât să savurezi o felie dintr-un cheesecake delicios?
Ingrediente
150 g cătină, spălată și uscată
250 g mascarpone
2 linguri zahăr pudră
1 lingură zeamă de lămâie
Pentru crustă:
250 g biscuiți digestivi
1 lingură nuci măcinate
100 g unt topit
Pentru stratul cu kiwi:
500 g kiwi
10 g gelatină
100 g zahăr pudră
Mod de preparare
Pentru crustă, zdrobești biscuiții digestivi și îi amesteci cu untul și cu miezul de nuci. Întinzi combinația obținută într-o tavă de tartă, presezi bine și o dai la frigider.
Separat, mixezi cătina, apoi o strecori și o presezi bine. Mixezi mascarpone cu zahărul, apoi încorporezisucul de cătină.
Scoți crusta de la rece, răstorni umplutura cu mascarpone, nivelezi și o dai din nou la frigider.
Pentru stratul de kiwi, prepari gelatina conform indicațiilor de pe ambalaj. Cureți fructele, apoi le mixezi cu zahărul și cu gelatina. Scoți prăjitura, întinzi stratul de kiwi și o dai din nou la rece până în momentul servirii. O servești decorată după imaginație.