Cheesecake la pahar cu zmeură

Zmeura e delicioasă în deserturi care să-i pună în evidenţă aroma inconfundabilă.
Ingrediente
200 g zmeură
4 linguri zahăr
250 g mascarpone
200 ml frișcă lichidă rece
1 linguriță zeamă de lămâie
1 pachet biscuiți digestivi
2 linguri unt topit
Mod de preparare
Mixezi zmeura, păstrezi câteva fructe pentru decor, apoi o treci printr-o sită, o combini cu 2 linguri de zahăr și o așezi pe foc. O ții 4-5 minute, amestecând continuu, apoi o dai deoparte.
Pui biscuiții într-o pungă, îi zdrobești, îi muți într-un castron, torni peste ei untul și amesteci până se combină.
Mixezi frișca lichidă cu zeama de lămâie și cu restul de zahăr, iar după ce s-a întărit, încorporezi, ușor, mascarpone.
Așezi în pahare un strat de biscuiți, un strat de cremă, unul de sos de zmeură și tot așa, până termini ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie de cremă.
Dai la frigider cel puțin 2-3 ore înainte de a servi și decorezi cu zmeură.