Deliciu la pahar cu struguri

deliciu la pahar cu struguri jpg

Strugurii sunt delicioși consumați simpli, proaspeți, dar sunt la fel de buni și în deserturi.

Ingrediente

400 g boabe de struguri albi

100 g pișcoturi

3 linguri zahăr pudră

200 ml smântână rece pentru frișcă

250 g mascarpone înghețată de vanilie

Mod de preparare

Speli boabele de struguri și le scurgi bine de apă.

Pentru cremă, bați smântâna rece cu zahărul adăugat în ploaie. Când se întărește, o lași deoparte. Separat, mixezi mascarpone, apoi, ușor, cu o spatulă, o încorporezi în frișcă și o dai la rece.

Speli și usuci paharele preferate, pui un strat de cremă, apoi pișcoturi rupte. Procedezi astfel până când termini ingredientele.

Le ții la rece până în momentul servirii. Le scoți, pui o cupă de înghețată, boabe de struguri și servești.