Felii de pandişpan umplute cu cremă

profimedia s jpeg

Un desert pe atât de gustos pe cât este de simplu de făcut. Strugurii sunt ingredientul-vedetă.

Dificultate medie/Preparare: 1 h /3 porţii

Ingrediente:

Pentru blat

4 ouă

100 g făină

150 g zahăr

Pentru cremă

300 ml frişcă lichidă

100 g zahăr

300 g struguri fără seminţe

Mod de preparare:

Pentru blat, separi gălbenuşurile de albuşuri. Freci gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr. Baţi albuşurile cu restul de zahăr până devin o spumă lucioasă. Amesteci 1/3 din compoziţia de albuşuri cu cea de gălbenuşuri.

Adaugi făina. Pui şi restul de spumă de albuşuri. Torni aluatul într-o tavă rotundă şi tapetată. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 30-35 de minute.

Pentru cremă, mixezi frişca rece cu zahărul. După ce blatul s-a răcit îl împarţi în trei părţi egale. Fiecare bucată o umpli cu cremă, adaugi bobiţe de struguri şi o îndoi. Serveşti desertul, dacă vrei, cu o cafea cu lapte de migdale.

FOTO: Profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg