Fursecuri cu cremă de brânză
Fursecurile cu cremă de brânză sunt pufoase și ușor de preparat, perfecte pentru desert sau gustare.

Ingrediente
100 g piure de dovleac copt
2 gălbenușuri
5 linguri zahăr brut
1 linguriță bicarbonat
1/2 pachet unt
6 linguri făină
1/2 linguriță scorțișoară
1 praf de sare
Pentru umplutură
500 g cremă de brânză
Mod de preparare
Pentru aluat, răstorni untul topit într-un bol, adaugi piureul de dovleac și amesteci. Pui zahărul și mixezi cu blenderul până se topește, apoi încorporezi gălbenușurile. Omogenizezi, pui făina în ploaie, amestecată cu bicarbonatul, și o încorporezi cu o spatulă, adaugi sarea, scorțișoara și amesteci. Trebuie să obții un aluat fin și nelipicios.
Formezi din aluat un sul și-l tai în bucăți egale. Întinzi în formă rotundă bucățile de aluat, pui pe fiecare câte o linguriță de cremă de brânză și împăturești aluatul în jurul cremei. Le aplatizezi ușor.
Așezi fursecurile formate pe o tavă în care ai întins hârtie de copt și le dai la cuptorul încins până se rumenesc.