Fursecuri fragede

Cel mai simplu desert pe care orice gospodină îl face? Fursecurile! Însă, secretul reţetei perfecte de fursecuri fragede constă în consistenţa pe care o obţii atunci când mixezi ingredientele. Încearcă această variantă şi vei vedea că e absolut savuroasă!
Ingrediente pentru Fursecuri fragede
- 250 g făină
- 200 g unt
- 50 g zahăr pudră
- 2 gălbenuşuri
- esenţă de vanilie, după gust
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare Fursecuri fragede
1 Mixezi untul cu zahărul până capătă o consistenţă fină, apoi încorporezi unul câte unul gălbenuşurile. Adaugi esenţa de vanilie, apoi făina. 2Când compoziţia are o consistenţă cremoasă, o pui în poş şi formezi fursecurile direct în tava tapetată. 3Le ţii la cuptor, încălzit în prealabil, până se rumenesc. După ce s-au răcorit, le pudrezi cu zahăr.