Napolitană caramel

Ingrediente: 1 pachet foi de napolitană, 400 g zahăr tos, 1 pachet margarină, 4 ouă, 1 pahar lapte, 300 g nuci măcinate
Mod de preparare:Număr porţii: 6 Timp de preparare: 50 min Dificultate: mică
Caramelizezi 200 g de zahăr, adaugi un pachet de margarină şi laşi până se topeşte şi se omogenizează. Baţi restul de zahăr cu cele patru ouă, cu laptele şi adaugi totul peste compoziţia caramelizată. Laşi pe foc până devine o cremă mai groasă (ca o smântână).
La sfârşit pui nucile măcinate şi amesteci bine. Întinzi crema călduţă între foi, apeşi bine şi laşi la frigider 1-2 ore, apoi o tai bucăţi şi le aşezi pe un platou. Este foarte uşor de preparat şi foarte gustoasă.
Mirela, Argeş