Pavlova

Pavlova 2 jpeg

Ingrediente:

2 albuşuri de ou 200 de grame de zahăr extrafin O jumătate de lingură de sare O lingură şi jumătate de amidon de porumb O lingură de esenţă de vanilie O lingură de oţet O lingură de smântână 60 de grame de zahăr pudră 4 kiwi

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă, se adaugă 4 linguri de apă rece şi se bat din nou. Se adaugă treptat zahărul şi se bate în continuare. Se adaugă sarea, amidonul de porumb, esenţa de vanilie şi oţetul şi se amestecă uşor. Se încălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius. Se tapetează o formă de hârtie cerată unsă cu unt şi se stropeşte cu apă. Se pune spuma în formă, apoi la cuptor, timp de 15 minute. Se stinge focul şi se mai ţine bezeaua o oră în cuptor, ca să se răcească încet. Se bate smântâna cu mixerul, timp de 2 minute, se adaugă zahărul pudră, şi se bate în continuare până când se întăreşte. Se curăţă kiwi de coajă, apoi se taie 2 în cuburi şi 2 în felii subţiri, rotunde. Se amestecă cubuleţele de kiwi cu smântâna şi se decorează bezeaua cu acest amestec. Deasupra se aranjează feliile de kiwi.

Foto: http://bio.fsu.edu/



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg