Pavlova cu kiwi şi căpşuni

2 kiwi pavlova su 1087023 x jpg jpeg

Această prăjitură a fost creată în cinstea balerinei rusoaice Anna Pavlova în timpul unui turneu susţinut în Australia şi Noua Zeelandă. Bezeaua delicată şi frişca uşoara acompaniată de fructe proaspete amintesc cu succes de faimoasa rusoaică.

Ingrediente pentru pavlova cu kiwi şi căpşuni:

Mod de preparare pavlova cu kiwi şi căpşune:

Încălzeşte cuptorul la 120 de grade Celsius. Tapetează o tavă cu hârtie de copt şi las-o deoparte. Bate albuşurile spumă cu un mixer şi adaugă treptat zahărul, apoi oţetul şi amidonul de cartofi cernut în prealabil, pâna când obţii o bezea fermă şi lucioasă. Toarnă bezeaua pe mijlocul tăvii încercând să formezi un cerc şi las-o la cuptor  pentru o oră şi jumătate sau pâna când devine crocanta la exterior.

Opreşte cuptorul şi lasă bezeaua să se răcească fără a o scoate incă.

Bate frişca şi toarn-o peste bezeaua răcită. Ornează cu fructe proaspete şi serveşte!



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg