Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi
Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi: Un desert cremos, cu pişcoturi de şampanie şi fructe, îi va satisface şi pe cei mai pretenţioşi gurmanzi.
Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi
Un desert cremos, cu pişcoturi de şampanie şi fructe, îi va satisface şi pe cei mai pretenţioşi gurmanzi.
Dificultate medie/Preparare: 1 h 20'/1 tavă
Ingrediente:
200 g brânză cremoasă de vaci
200 g mascarpone
400 g iaurt grecesc
200 g zahăr
10 g gelatină
200 g fructe uscate
200 g pişcoturi
Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi
Mod de preparare:
Mixezi brânza de vaci cu iaurtul şi zahărul. Adaugi mascarpone şi amesteci uşor cu o lingură, apoi torni gelatina, preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj. La final, încorporezi fructele uscate tăiate cubuleţe.
Îmbraci interiorul unei tăvi de chec cu folie alimentară. Pe fundul ei aranjezi pişcoturile, apoi torni crema. Înveleşti desertul în folie şi-l dai la frigider 6 ore. Scoţi prăjitura din folie, o aşezi pe un platou şi o feliezi.
FOTO: Profimedia