Reţetă de bomboane Tiramisu

1 bomboane de tiramisu jpg jpeg

Această combinaţie de cafea, pişcoturi, lichior Amaretto şi mascarpone este un regal culinar, căci gustul obţinut este în mod sigur unul savuros. Reţeta de bomboane Tiramisu se prepară la rece, fără să fie nevoie de cuptor şi este foarte simplu de făcut. O încerci?

Ingrediente pentru bomboane Tiramisu

  • 1 pachet mare de pişcoturi
  • 200 ml cafea fiartă
  • 2 linguriţe de zahăr
  • 2 linguriţe lichior Amaretto
  • 250 gr mascarpone
  •  sare
  • 30 gr cacao

Mod de preparare bomboane Tiramisu

Prepară cafeaua la filtru şi îndulceşte după gust. Când se răceşte adaugă în ea lichiorul amaretto. 

Striveşte pişcoturile, atât cât să fie sfărâmate în bucăţi mici, însă nu de tot. Toarnă peste ele cafeaua şi amestecă bine. Lasă deoparte timp de 10 minute. 

Încorporează mascarpone în compoziţia de cafea până când obţii un amestec consitent şi bagă la rece o oră. 

Aluatul rece va fi transformat în bile de dimensiunea unei nuci, tăvălite apoi prin cacao. Se ţin la rece până când se servesc.

Poftă bună! 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg