Ruladă cu cremă de brânză și zmeură
Ruladă cu cremă de brânză și zmeură este un desert fin și răcoritor.

Ingrediente
Pentru aluat
120 g făină
150 g zahăr
6 ouă
1 praf sare
Pentru umplutură
100 g zmeură, spălată și uscată
500 g mascarpone
100 g zahăr
300 ml smântână dulce rece
Mod de preparare
Pentru aluat, separi albușurile de gălbenușuri. Bați albușurile spumă cu jumătate din cantitatea de zahăr. Separat, bați 10 minute gălbenușurile cu restul de zahăr. Combini albușurile cu gălbenușurile și adaugi, în ploaie, făina cernută, combinată cu sarea. Amesteci, ușor, cu o spatulă, apoi răstorni aluatul într-o tavă de cuptor tapetată. Îl coci 20 de minute, îl scoți, îl așezi pe un prosop umed de bucătărie și îl rulezi.
Între timp, prepari crema. Bați smântâna rece cu zahărul până se întărește, apoi încorporezi mascarpone, mixezi și adaugi jumătate din cantitatea de zmeură, mixezi și dai crema la frigider 2 ore.
Derulezi blatul din prosop, îl ungi cu cremă, îl rulezi din nou, dar fără prosop, îl așezi pe un platou și îl dai la frigider, cel puțin 3 ore.
Servești rulada decorată cu zmeura păstrată.