Ruladă cu gem de zmeură

1 rulada cu gem de zmeura jpg jpeg

Există două tipuri de scorţişoară: Ceylon şi Cassia. Prima dintre ele are un gust mai dulce şi este de culoare maro-deschis, în timp ce cea de-a doua are o aromă mai puternică şi o nuanţă maro-închis. Pentru reţeta de mai jos, ruladă cu gem de zmeură, vei folosi primul tip de scorţişoară, cea care e cea mai populară pentru deserturi şi care se regăseşte în comerţ, măcinată sau sub formă de batoane.

Ingrediente pentru ruladă cu gem de zmeură

  • 1 bucată aluat foitaj
  • 100 g gem de zmeură
  • scorţişoară, după gust
  • 1 ou, pentru uns
  • zahăr pudră, pentru décor

Mod de preparare ruladă cu gem de zmeură

1 Decongelezi aluatul, apoi presari peste el scorţişoară, după gust. Întinzi gemul de zmeură, rulezi, apoi aşezi rulada într-o formă tapetată de chec.

2 Ungi rulada cu ou, apoi o dai la cuptor până când se rumeneşte. După ce s-a răcorit, o pudrezi cu zahăr.  



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg