Rulouri cu salvie

Ingrediente: 1 piept de curcan, 200g şuncă presată, 200g caşcaval feliat, 1 dovlecel, câteva frunze de spanac, măghiran uscat, frunze verzi de salvie, 50ml supă, 2 linguri de vermut, 200g tăieţei laţi pentru garnitură, 1 lămâie, sare, piper
Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 75min Dificultate: medie
Tai pieptul de curcan felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele, le pudrezi cu sare, puţin piper şi măghiran uscat şi le laşi la frigider 30 de minute să se condimenteze şi să se frăgezească. Pe fiecare felie de carne aşezi câte o felie de dovlecel tăiat subţire, o frunză de spanac, o felie de şuncă, una de caşcaval şi câteva frunze de salvie. Rulezi carnea cu umplutura în interior şi prinzi rulourile cu scobitori. Aşezi rulourile într-o tavă unsă cu ulei, torni supa şi vermutul şi laşi la cuptor 25-30 de minute, având grijă să le stropeşti din când în când cu sosul din tavă. Le serveşti cu garnitură de paste, alături de sosul din tavă şi felii de lămâie.