Tiramisu cu căpșuni

Tiramisu cu căpșuni este o reinterpretare proaspătă și fructată a desertului clasic.

tiramisu cu capsuni jpg

Ingrediente

250 g mascarpone

200 ml smântână pentru frișcă

3 linguri zahăr pudră

200 g căpșuni proaspete

1 pachet pișcoturi

150 ml suc de căpșuni

1 linguriță esență de vanilie

frunze de mentă, pentru decor

Mod de preparare

Bați smântâna pentru frișcă până devine fermă.

Amesteci mascarpone cu zahărul pudră și cu vanilia, apoi încorporezi frișca bătută.

Într-un bol, torni sucul de căpșuni. Înmoi, rapid, pișcoturile în suc și așezi un strat într-o tavă. Torni jumătate din crema de mascarpone peste pișcoturi. Repeți cu încă un strat de pișcoturi și cremă.

Lași tiramisu la frigider cel puțin 2 ore și decorezi cu căpșuni proaspete și cu frunze de mentă înainte de servire.