Tort alb cu banane
N-ai cum să nu adori acest desert! Se prepară rapid, cu foi de bezea care se umplu cu felii de banane. Ingredientul care îi va oferi gustul perfect va fi ciocolata topită. Ce zici, încerci?
Ingrediente pentru tort alb cu banane
400 g zahăr 8 albuşuri 1 lămâie 4 banane ciocolată cu lapte
Mod de preparare tort alb cu banane
Bate albuşurile cu zăhărul şi sucul de lămâie. Foloseşte baie de abur pentru a topi zahărul.
Spuma obţinută se împarte în trei. Foloseşte o tavă, iar pe fund se unge cu unt şi se întinde o parte din spuma de ou. Se coace 10 minute. Vei obţine un fel de foaie de bezea. Procedează la fel cu celelalte două părţi.
Când sunt gata, vei avea trei foi de tort, pe care le vei umple cu rondele de banană. Topeşte ciocolata şi adaugă deasupra tortului, pe care îl vei decora cu câteva bucăţi de banană.
Poftă bună!