5 idei originale pentru organizarea unei petreceri de burlăcițe

Gata cu ideea unei petreceri cu burlăcițe bântuind prin baruri, purtând diademe asortate și cheltuind tone de bani pe cocktailuri. Scopul petrecerii este de a oferi miresei un moment de excepție alături de „tribul” ei fioros. Și mai ales, poate că un club nici măcar nu este activitatea ei preferată.

Fiecare mireasă este unică și așa ar trebui să fie și fiecare petrecere! Iată câteva activități originale pentru petrecerea burlăcițelor care îi vor oferi miresei tale momente pe care le va aprecia și de care își va aminti toată viața.

petrecereaburlacitelor (1) jpg

1. Petrecere la… bucătărie!

Dacă mireasa ta este o bucătăreasă foarte foarte proastă sau dacă, dimpotrivă este pasionată de gătit, aceasta este tema potrivită pentru petrecerea organizată. Gătitul aduce întotdeauna oamenii împreună, iar acest lucru este și mai adevărat atunci când gătești cu oamenii pe care îi iubești. Un curs de gătit acasă este o modalitate distractivă de a petrece o zi împreună, deoarece poate învăța noi tehnici sau rețete noi. În plus, vă puteți bucura la final de o masă pe care ați creat-o împreună cu ea. Și dacă rețeta de quiche cu spanac si branza iese perfect, de ce să nu aduci în ecuație și o băutură bună și să îi arăți miresei tale niște rețete simpatice de cocktailuri.

2. Petrecerea burlăcițelor… din vii!

Dacă este o viitoare mireasă care se gândește doar la băutură și mai ales la vin, este timpul să o înveți câteva trucuri. Dacă locuiești în apropierea unor podgorii, organizează o zi de degustare de vinuri, unde pasionata de vinuri poate afla totul despre licoarea preferată. Este recomandat cu căldură să închiriați o mașină cu șofer, pentru a vă duce în cele mai bune locuri și toată lumea să se poată bucura de degustare fără stres. Dacă nu locuiți lângă podgorii, mergeți în cea mai apropiată regiune viticolă și închiriați o casă acolo peste weekend. Acesta va fi un vis devenit realitate pentru orice mireasă iubitoare de vin!

3. Petrecerea burlăcițelor… din grădină

Pentru o viitoare mireasă foarte feminină, care iubește toate lucrurile fanteziste, există puține lucruri mai clasice decât o petrecere în grădină. Poți plănui să organizezi această mică petrecere în grădina uneia dintre voi, prietenele ei mai apropiate. Decorează o masă cu porțelanuri vintage, sandvișuri, mini deserturi, fructe proaspete și multe flori naturale. Și, desigur, nicio petrecere în grădină nu este completă fără cod vestimentar, așa că puneți-vă fetele să poarte rochiile lor preferate de garden party, neapărat asortate cu pălării fantezie!

4. Petrecere la… parcul de distracții

Dacă o petrecere de noapte în club nu-i face inima miresei să palpite de bucurie, ce-ai spune de un montagne russe? Sau de tir pentru a încerca să câștige niște animale uriașe de pluș? Sau distracții amețitoare care o vor face să țipe de râs sau de frică? Multe parcuri de distracții oferă și reduceri de grup, așa că ia-i pe toți prietenii cei mai buni ai miresei și mergi în cel mai apropiat parc de distracții pentru o zi de amuzament sigură!

5. Petrecere la… SPA-ul din living

Spa-urile sunt grozave, dar pot fi destul de scumpe și poate fi greu să petreci timp de calitate cu toată lumea atunci când sunteți separate pentru diferite tratamente. Așadar, de ce să nu aduci centrul spa în confortul casei tale? Adună toate produsele voastre de frumusețe preferate, cumpără câteva sticle de prosecco, aprinde câteva lumânări și petreceți seara făcându-i masaje, o manichiură sau pedichiură. Cere-le tuturor fetelor să-și aducă cele mai amuzante pijamale. Este un mod ieftin, dar semnificativ de a oferi miresei momente de relaxare și un răsfăț atât de necesar. Viitoarea mireasă va aprecia aceste lucruri pe care le faceți pentru ea!

Acestea sunt doar câteva idei, sperăm că le veți testa la viitoarea petrecere a burlăcițelor

pe care o veți oferi unei prietene, viitoare mireasă. Nu uita, important este să petreceți momente memorabile împreună și mai ales să vă distrați ca și cum ar fi ultima zi… „de libertate”!

Sursa foto Shutterstock