Ciorbă rădăuţeană

Se zvoneşte că istoria acestei reţete a început de la o bucătăreasă care ştia ingredientele secrete de la familia sa. Este o ciorbă foarte căutată mai ales în restaurante, destul de asemănătoare cu ciorba tradiţională de burtă. Ea se prepară atât cu carne de curcan, cât şi de pui.
Ingrediente
1 bucată piept de curcan 1 căpăţână ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1/2 rădăcină ţelină 2 ardei 3 gălbenuşuri 200 g smântână 7-8 buc. usturoi leuştean verde pătrunjel verde sare piper
Mod de preparare
Pieptul de curcan se spală bine şi se pune la fiert într-o oală. Îndepărtaţi spuma ce se formează de câte ori este nevoie. După aceea, legumele se spală bine, se curăţă şi se taie în bucăţi mici, după care se adaugă la carne. După ce adăugaţi şi legumele la fiert, se adaugă sare. După ce carnea se fierbe...continuarea aici