Pandişpan cu prune şi mure

IMG 20140801 172306 jpeg

Hai să ne îndulcim cu reţeta de pandişpan cu prune şi mure după reţeta doamnei Silvia David din Timisoara.

De ce ai nevoie pentru pandişpan cu mure şi prune

1 castronel mure

10 prune mari

6 ouă

6 linguri zahăr

6 linguri făină

2 pliculeţe zahăr vanilat

ulei, pentru uns tava

Cum se prepară pandişpanul cu mure şi prune

Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat.  Pui celălat pliculeţ de zahăr vanilat peste mure.

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi spumă albuşurile, apoi încorporezi gălbenuşurile. Amesteci încet şi presari făina. Omogenizezi, răstorni aluatul într-o tavă tapetată şi aşezi peste el fructele.  Dai Pandişpanul la cuptorul încins aproximativ 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg