Prăjitură pufoasă cu fructe

Mulţumim Iulianei Lako din comuna Cenad, judeţul Timiş, pentru aceastp reţetă.
Ingrediente
200 ml ulei 200 ml lapte 3 oua 150 ml zahar 400 ml faina 1 praf de copt zahar vanilat coaja rasa de lamaie
400 gr fructe de sezon vişine, nectarine , piersici
4 albusuri de ou
6 linguri zahar pudra
zeama de lamaie
Preparare
Se separa galbenusurile de albus verificand daca ouale sant proaspete . Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cel vanilat pana devine spumos. Treptat se adauga uleiul si se amesteca pana obti o compozitie ca cea de maioneza . Dupa care se adauga laptele , amestecul de faina cu praful de copt , coaja rasa de lamaie si se amesteca avand grija ca sa nu se formeze cocoloase . Se bate bine albusurile si se incorporeaza in compozitia obtinuta . Se curata visinele de samburi si se lasa la scurs .Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt si se toarna compozitia obtinuta . Iar deasupra se inparte uniform fructele . Se pune tava in cuptorul preancalzit la 170 grade. Intr - e timp se bat albusurile cu zaharul pudra adaugand si cateva picaturi de zeama de lamaie . Dupa ce prajitura a prins o crusta aurie se scoate din cuptor si se intinde peste spuma obtinuta . Se pune din nou tava in cuptor si se reduce temperatura cuptorului la 100 grade . Se lasa spuma pana devine aurie .