„Vulcan“ de ciocolată albă

vulcan ciocolata alba jpeg

Mulţumim Bogdan Sabangiu din Tulcea pentru această delicioasă reţetă de desert.

Ai nevoie de

5 ouă mari 150 g zahăr pudră 1 pachet unt 110 g făină 220 g ciocolată albă topită sare unt şi făină pentru uns formele dulceaţă de coacăze jeleuri de căpşuni (sau cireşe confiate)

Mod de preparare

Laşi untul la temperatura camerei, apoi îl mixezi cu zahărul până se omogenizează. Încorporezi treptat ouăle, făina, apoi ciocolata topită şi praful de sare. Ungi cu unt şi pudrezi cu făină formele de copt, apoi torni compoziţia şi pui în fiecare câte un jeleu de căpşuni sau o cireaşă confiată. Dai formele la cuptorul preîncălzit 15-17 minute şi serveşti prăjitura cu dulceaţă de coacăze.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.