Această reţetă de ficăţei la cuptor cu ceapă şi vin este simplă şi foarte uşor de preparat. Este şi foarte ieftină. Unde mai pui că o poţi pregăti pentru cină ori prânz într-un timp foarte scurt!

Ficăţei la cuptor cu ceapă şi vin - Ingrediente

500 g ficăţei
200 g roşii
1 căpăţână de usturoi
câteva frunze de pătrunjel
mix de pui
un pahar de vin roşu de calitate
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
1 ceapă tocată

Ficăţei la cuptor cu ceapă şi vin - Mod de preparare

Speli şi cureţi ficăţeii şi îi laşi la scurs. Speli roşiile şi le tai rondele mai groase. Într-un vas, amesteci ficăţeii cu condimentele mix de pui, cu pătrunjelul tocat fin şi cu usturoiul mărunţit şi ceapa tocată. Torni uleiul într-un vas şi aşezi rondelele de roşii peste care adaugi ficăţeii. Dacă vrei mai poţi picura peste ei puţin ulei, torni vinul şi dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu. Simplu şi delicios!

Loading...