Friptură de vită cu cartofi la tigaie

friptura jpeg

Vrei să pregăteşti o masă apetisantă? Încearcă reţeta de friptură de vită cu cartofi la tigaie. O reţetă simplă, gustoasă şi extrem de uşor de făcută. Este ideală când ai musafiri şi ceva rapid de pregătit.

Ingrediente pentru friptură de vită cu cartofi la tigaie

650 g carne de vită, feliată subţire

650 g cartofi, feliaţi

1 lingură ulei

3 linguri unt

5 căţei de usturoi, pisaţi

1 linguriţă cimbru, tocat

1 linguriţă rozmarin, tocat

1 linguriţă oregano

1-2 linguri sos de soia, opţional

sare

piper

Mod de preparare – Friptură de vită cu cartofi la tigaie

Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust. Într-o tigaie, încălzeşti uleiul şi 1 lingură de unt. Rumeneşti cartofii 8-10 minute. Transferi pe o farfurie.

Topeşti restul de unt în tigaie. Căleşti usturoiul împreună cu mirodeniile aproximativ 1 minut. Rumeneşti carnea, până se pătrunde bine. Adaugi sosul de soia. Combini cu cartofii. Serveşti imediat.

Sursa https://www.eatwell101.com

https://www.eatwell101.com