Ardei cu trei feluri de brânză

18030 jpeg

Ai pregătit deseori ardei umpluţi cu carne sau legume, dar facem pariu că nu ţi-a trecut prin minte că i-ai putea umple cu trei feluri de brânză.

Ingrediente

4 ardei capia roşii 200 g orez 100 g brânză feta 100 g brânză dulce 100 g brânză telemea 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel 2 ouă 2 linguri ulei de măsline 1 salată verde pentru decor sare piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul în 800 ml apă, după care se lasă la răcit. Se dă brânza telemea pe răzătoare, feta se fărâmiţează şi se amestecă cu brânza de vaci.

Ardeii capia se spală, se taie în două pe lung, dar li se păstrează codiţele, şi se pun la scurs.

Orezul răcit se amestecă cu brânzeturile, cu ceapa tocată mărunt, cu pătrunjelul, ouăle, piper şi sare (dacă mai este nevoie). Se umplu ardeii, se aşază în tavă, se stropesc cu ulei de măsline şi se bagă la cuptor pentru 15-20 de minute.

Se servesc ca aperitiv, pe foi de salată (spălată şi uscată) şi decoraţi cu ceapă verde şi frunze de pătrunjel.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg