Baghetă umplută (stromboli)

bagheta umpluta stromboli jpeg

În loc de aluat de casă, poţi folosi pentru a prepara stromboli, aluat de pizza.

Ingrediente (1 baghetă)

250 g făină 100 ml apă călduţă 4 g drojdie uscată ½ linguriţă de zahăr ½ linguriţă de sare 1 lingură ulei 3 felii de şuncă 3 felii de caşcaval 2 linguri de bulion 2 fire de ceapă verde

Mod de preparare

Amesteci făina cu drojdia, le pui într-un vas adânc, faci o gaură în centrul făinii şi adaugi apa, zahărul, sarea, uleiul şi frămânţi până obţii un aluat elastic. Laşi aluatul o oră la crescut, la loc cald. După aceea, îl pui pe o masă, presari făină şi-l întinzi cu sucitorul. Ungi aluatul cu bulion, pui caşcavalul, şunca, ceapa tăiată mărunt şi rulezi.

Pui bagheta într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o dai la cuptor aproximativ 40 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg