Banane în glazură de ciocolată şi unt de arahide, reţeta pas cu pas

Un desert ingenios, dar în acelaşi timp delicios, nu are nevoie decât de puţină imaginaţie şi doar câteva ingrediente. Încearcă şi tu bananele în glazură de ciocolată şi unt de arahide, pe care poţi să le împarţi cu cei dragi!
Ingrediente
3 banane
180 g ciocolată neagră
30 g unt de arahide
9 beţe de îngheţată
Mod de preparare
Tai fiecare banană în trei bucăţi egale.

Le pui în beţe de îngheţată. Le dai la rece, câteva minute.

Într-un vas, mixezi untul şi ciocolata. Dai la cuptorul cu microunde, până se topesc.

Torni amestecul într-un pahar înalt. Glazurezi fiecare bucată de banană.

Aşezi într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt, şi dai la frigider 2 ore, sau până când ciocolata s-a întărit. Serveşti imediat.
Sursa http://spoonuniversity.com