Biscuiţi cu rozmarin

Obişnuieşti să ronţăi câţiva biscuiţi când îţi este foame? Atunci prepară-i chiar tu în casă!
De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu rozmarin
100 m ulei
200 g caşcaval
600 g fulgi de ovăz
1 linguriţă rozmarin
1 praf de sare
piper
50 ml apă
Cum se prepară biscuiţii cu rozmarin
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Razi caşcavalul şi-l pui în blender împreună cu uleiul. Amesteci până ce se omogenizează, adaugi restul ingredientelor şi amesteci până capătă consistenţa unui aluat. Întinzi aluatul pe o hârtie de copt, având grijă să nu fie foarte subţire. Îl decupezi în forma dorită şi aşezi biscuiţii în tavă. Îi dai la cuptor 15-20 de minute, până ce marginile devin crocante. Îi laşi la răcit înainte să-i scoţi din tavă.
Sursa foto http://gringalicious.com