Biscuiţi de ovăz cu iaurt

1 biscuiti de ovaz cu iaurt jpg jpeg

Biscuiţii cu ovăz sunt perfecţi ca gustare la micul dejun sau după-amiaza, împreună cu o cafea..Această reţetă de biscuiţi de ovăz cu iaurt nu conţine zahăr şi nici îndulcitori artificiali, ceea ce înseamnă este extrem de sănătoasă şi ideală de servit în orice moment al zilei.

Ingrediente pentru Biscuiţi de ovăz cu iaurt

200 g fulgi de ovăz 4 ouă 1 vârf de sare 45 g iaurt simplu (care este gros) 1 linguriţă de ulei de măsline 1 linguriţă de extract de vanilie Scorţişoară măcinată

Mod de preparare Biscuiţi de ovăz cu iaurt

Încălziţi cuptorul la 200° C. Apoi, amestecaţi ouăle cu vanilia într-un bol şi bateţi cu un tel. După aceea, adăugaţi treptat iaurtul în timp ce continuaţi să amestecaţi. După, adăugaţi uleiul de măsline, sarea, ovăzul şi scorţişoara. Veţi obţine un aluat uşor de modelat.

Ungeţi o tavă de copt cu ulei sau acoperiţi-o cu hârtie de copt şi începeţi să vă modelaţi prăjiturile din aluatul obţinut. Folosiţi o lingură pentru a scoate aluatul, ca apoi să modelaţi biscuiţii cu ajutorul mâinilor. La final, introduceţi tava la cuptor şi coaceţi 15 - 20 de minute până când prăjiturile devin aurii.

Poftă bună!