Biscuiţi din cereale

Pot fi consumaţi simpli, la micul dejun sau la aperitiv, alături de cremă de brânză, pate sau somon afumat.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu cereale
40 g seminţe de dovleac
40 g seminţe de floarea soarelui
40 g seminţe de susan
40 g seminţe de in
70 g făină
sare
piper
1 vârf cuţit praf de copt
2 linguri ulei de măsline
1 lingură miere
4 linguri apă rece
Cum se prepară biscuiţii cu cereale
Dai drumul la cuptor. Combini toate ingredientele uscate, după care adaugi uleiul, mierea, apa şi amesteci până obţii un aluat lipicios. Aşezi pe suprafaţa de lucru o foaie de hârtie de aceeaşi mărime cu tava, pui aluatul şi deasupra aşezi o altă foaie de hârtie. Întinzi aluatul între cele două foi, cât mai subţire şi uniform. Dai la o parte hârtia de deasupra şi pui foaia cu aluat în tavă. Tai biscuiţii în ce forme doreşti şi-i ţii la cuptor 12-15 minute. Îi laşi să se răcească înainte să-i separi.
Sursa foto http://www.christinamarsigliese.com/