Brioşe cu caramel, un deliciu irezistibil

De ce să dai bani pe brioşe când le poţi face chiar tu acasă? Urmează reţeta noastră şi le vei obţine pe cele mai bune!
De ce ai nevoie pentru brioşe cu caramel
165 g făină
165 g zahăr brun
3 ouă
150 g smântână
165 g margarină pentru prăjituri
½ linguriţă esenţă de vanilie
150 g unt
200 g zahăr caramelizat
Cum se prepară brioşele cu caramel
Dai drumul la cuptor. Combini făina cu margarina la temperatura camerei, ouăle, smântâna, zahărul, esenţa de vanilie. Torni compoziţia în forme de brioşe tapetate şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii. Nu le umple complet, deoarece brioşele vor mai creşte în cutor.
Mixezi untul cu zahărul caramelizat, pui crema în poş şi decorezi brioşele.