Brioşe cu iaurt grecesc şi lămâie

Aromate cu lămâie şi foarte pufoase de la iaurtul grecesc, aceste brioşe sunt delicioase atât la micul dejun, cât şi la desert.
De ce ai nevoie pentru brioşe cu iaurt grecesc şi lămâie
Pentru brioşe
250 g făină
1 linguriţă praf de copt
150 g zahăr
1 praf de sare
50 ml ulei
150 g iaurt grecesc
50 ml lapte
1 ou
2 linguri coajă de lămâie
Pentru glazură
2 linguri suc de lămâie
200 g zahăr pudră
Cum se prepară brioşele cu iaurt grecesc şi lămâie
Dai drumul la cuptor şi tapetezi formele de brioşe. Amesteci făina cu zahărul, praful de copt şi sarea. Combini iaurtul cu laptele, oul, coaja de lămaie şi uleiul. Încorporezi făina, omogenizezi şi umpli pe trei sferturi formele de brioşe. Ţii brioşele la cuptor până când trec testul scobitorii.