Brioşe cu mere şi caramel

Nu ai cum să dai greş în preparea acestui desert dacă respecţi reţeta pas cu pas. Iar aceste brioşe cu mere şi caramel sunt un deliciu pe care-l vei prepara foarte des.
De ce ai nevoie pentru brioşe cu mere şi caramel
Pentru brioşe
175 g făină
5 g praf de copt
½ lingură sare
¼ lingură scorţişoară
60 g unt
200 g zahăr
1 ou
½ lingură esenţă de vanilie
2 mere
Pentru glazură
150 g unt
375 g zahăr pudră
100 g caramel
1 praf de sare
Cum se prepară brioşe cu mere şi caramel
Dai drumul la cuptor şi tapetezi formele de brioşe. Amesteci făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Mixezi untul cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă, adaugi oul, esenţa de vanilie şi omogenizezi. Încorporezi făina şi la final pui merele rase. Umpli pe trei sferturi formele de brioşe şi le dai la cuptor până când trec testul scobitorii. Laşi brioşele la răcorit.
Pentru glazură, mixezi 2 minute untul la temperatura camerei, apoi adaugi zahărul pudră şi, după ce s-a omogenizat, caramelul şi sarea. Pui glazura în poş şi decorezi brioşele.
Sursa: https://whatjessicabakednext.com