Brioşe englezeşti

briose englezesti jpeg

De la micul dejun din Marea Britanie nu lipsesc brioşele englezeşti aburinde, numai bune de întins unt pe ele.

De ce ai nevoie pentru brioşe englezeşti

250 ml apă caldă

1 lingură zahăr

1 lingură drojdie uscată

2 linguri unt

550 g făină

1 praf de sare

Cum se prepară brioşe englezeşti

Combini apa caldă cu zahărul şi drojdia şi laşi 10 minute. Încorporezi untul topit, făina şi sarea şi frămânţi până obţii un aluat elastic, moale, care nu se mai ţine de degete. Acoperi aluatul şi-l laşi o oră la crescut sau până îşi dublează volumul. Împarţi aluatul în 10 părţi egale, le dai o formă rotundă, le aplatizezi uşor şi le rumeneşti 10 minute pe o parte într-o tigaie încinsă, unsă cu puţin ulei. Întorci brioşele şi le mai laşi 5 minute pe partea cealaltă.

Sursa foto http://www.trufflesandtrends.com

http://www.trufflesandtrends.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg