Bruschete cu vinete, de post

bruschete vinete jpeg

Un aperitiv săţios în zilele de post, bruschetele cu vinete se prepară uşor şi sunt foarte gustoase.

De ce a nevoie pentru a pregăti bruschete cu vinete

1-2 vinete mici

busuioc, după gust

50 g seminţe de pin, opţional

3 căţei de usturoi, pisat

zeama de la ½ lămâie

2 linguri ulei de măsline

1 baghetă, feliată

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti bruschetele cu vinete

Speli vinetele, le tai felii şi le ungi cu ulei de măsline. Le rumeneşti pe grătar, 5-6 minute pe fiecare parte. Procedezi la fel cu bagheta de pâine. Aşezi vinetele, usturoiul mărunţit şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la blender câteva seminţe de pin, zeama de lămâie şi busuioc, până obţii un sos. Torni peste feliile de pâine şi serveşti cu pătrunjel şi  seminţe de pin pe deasupra, dacă vrei.

Sursa http://www.cestlavegan.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg