Bruschette cu mozzarella
Ingrediente: 2 punguliţe de mozzarella în zer 4-5 roşii busuioc verde sare piper 2 pâini ciabatta ulei de măsline extravirgin 6-7 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Speli roşiile, le scoţi codiţele şi le tai feliuţe rotunde. Le pui într-un bol şi le amesteci cu busuiocul tăiat fin, sare şi piper. Dacă vrei, mai poţi adăuga şi usturoi tocat mărunt. Amesteci toate ingredientele. Tai ciabatta jumătăţi, o ungi cu ulei de măsline şi o freci cu căţei de usturoi (ca să lase mai multă aromă, e bine să-l tai jumătăţi). Pui pe fiecare felie de pâine câteva feliuţe de roşii, după gust, şi dai la cuptor. După ce s-au prăjit, pui pe fiecare felie 1-2 felii de mozzarella. Poţi decora, fiecare sendviş cu ulei de măsline, busuioc verde şi piper proaspăt măcinat.
Dificultate mică
4 porţii
Timp de preparare: 20’