Cea mai bună cremă de ciocolată, atât pentru umplutură, cât şi pentru glazuri

crema (2) jpeg

Fie că vrei să ungi cu ea blaturile de tort sau fursecurile, ori vrei să decorezi brioşe sau să umpli clătite, această cremă de ciocolată este alegerea potrivită. Poţi adăuga zahăr după gust, dar cu cât va fi mai dulce crema, cu atât va avea o consistenţă mai fină

De ce ai nevoie pentru cremă

120 ml apă

60 g zahăr brun

1 lingură cacao

1 praf de sare

150 g unt

300 g ciocolată neagră

Cum se prepară crema

Combini apa cu zahărul, cacaua şi sarea, le pui pe foc şi le amesteci până când se omogenizează. Adaugi jumătate din cantitatea de unt şi amesteci până când se topeşte, iar compoziţia începe să clocotească. Dai deoparte, pui ciocolata ruptă bucăţi şi amesteci până când se omogenizează, iar crema devine fină. Pui untul rămas, câte o lingură, până se omogenizează, apoi laşi la răcit, amestecând constant.

image

Sursa http://www.christinamarsigliese.com

http://www.christinamarsigliese.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg