Cea mai simplă reţetă de ouă coapte
![ou copt jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-5/5f3b041f-2447-44e4-8607-a07f53f52cf5/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D622%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Numai bune la micul dejun, ouăle coapte sunt pur şi simplu delicioase. Serveşte-le cu pâine prăjită sau baghete crocante.
Ingrediente
unt
6 ouă
6 linguri unt
mărar tocat, după gust
boia, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Ouă coapte
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Ungi 6 vase mici termorezistente cu puţin unt. Spargi câte un ou în fiecare.
Adaugi 1 lingură de lapte pentru fiecare ou. Presari mărar şi condimentezi cu boia, sare şi piper, după gust. Dai la cuptor aproximativ 15 minute. Serveşti imediat.