Chec cu merişoare şi nuci

Fără prea multă bătaie de cap poţi prepara un desert delicios şi uşor acrişor. Te-am convins să încerci acest chec cu merişoare şi nuci?
De ce ai nevoie pentru chec cu merişoare şi nuci
400 g făină
200 g zahăr
1 lingură praf de copt
1 praf de sare
1 linguriţă scorţişoară
coaja de la 1 portocală
1 ou
200 ml lapte
50 ml ulei
200 g merişoare
200 g nuci
Cum se prepară checul cu merişoare şi nuci
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Amesteci făina cu zahărul, praful de copt, sarea, scorţişoara şi coaja rasă de la o portocală. Separat, baţi oul cu laptele şi uleiul şi încorporezi făina. Adaugi merişoarele şi nucile coapte în cuptor 15-20 de minute. Torni compoziţia în tavă şi o dai la cuptor până când trece testul scobitorii. Laşi checul să se răcească complet înainte să-l tai.
Sursa foto http://thefoodblog.net