Chec cu portocală

Un chec perfect pentru zilele reci de iarnă când te încălzeşti cu o ceaşcă de ceai sau de cafea. Uite cum se prepară chec cu portocală!
De ce ai nevoie pentru chec cu portocală
200 g făină
1 linguriţă praf de copt
2 ouă
1 praf de sare
100 g zahăr
6 linguri ulei
1 plic zahăr vanilat
3 linguri zeamă de portocală
1 linguriţă coajă de portocală
200 g zmeură congelată
fistic, mărunţit
Cum se prepară chec cu portocală
Combini făina cu sarea şi praful de copt. Mixezi ouăle cu jumătatea din cantitatea de zahăr până capătă o consistenţă spumoasă. Adaugi uleiul în fir subţire, zahărul vanilat, sucul şi coaja de portocală. La final încorporezi ingredientele uscate şi torni compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt. Deasupra pui zmeura bine scursă şi dată prin făină, restul de zahăr şi fistic mărunţit. Dai checul la cuptor până trece testul scobitorii.
Sursa foto http://hapaway.com