Chec Vezuviu

Vezuvii6 jpeg

Clasicul pandişpan se poate transforma într-o prăjitură care va stârni strigăte de admiraţie din partea invitaţilor. Trebuie să ai doar puţină imaginaţie.

Ai nevoie de:

4 ouă mari

155 ml lapte

100 g unt

105 ml ulei

300 g zahăr

1 pachet praf de copt

2 plicuri zahăr vanilat

1 lingură esenţă de rom

3-4 linguri cacao

ulei pentru uns tava

Bate într-un vas untul, zahărul şi uleiul până obţii o cremă pufoasă. Adaugă ouăle unul câte unul, iar după ce s-a încorporat ultimul ou torni laptele. Adaugi esenţa de rom şi zahărul vanilat. Amesteci făina cu praful de copt şi o pui în compoziţie. Împarţi compoziţia în jumătate, iar una din ele o amesteci cu cacaua.Ungi o formă rotundă cu ulei şi opţional poţi pune pe fundul ei şi hârtie de copt. Pui în mijlocul tăvii un sfert de polonic de compoziţie simplă, iar fix în mijloc un sfert de polonic de compoziţie cu cacao. Alternezi cele două compoziţii până le termini. Dai la cuptorul încălzit în prealabil până trece testul scobitorii.

Sursa foto http://lipodve.blogspot.ro

http://lipodve.blogspot.ro



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg