Chiftele din conopidă cu brânză

Sunt atât de simplu de pregătit că nici nu o să-ţi vină să crezi. Iată cum se prepară chiftele de conopidă cu brânză.
De ce ai nevoie pentru chiftele de conopidă cu brânză
1 conopidă
1 ou
100 g parmezan
condimente, după gust
2 felii groase de brânză
Cum se prepară chiftele de conopidă cu brânză
Tai conopida bucheţele şi o speli sub un jet de apă rece. Pune-o în blender şi paseaz-o până rămâne cât jumătate de bob de orez. Dă-o la cuptorul cu microunde 2 minute, până ce s-a înmuiat puţin. Amestecă şi mai bag-o 5 minute. Amestecă din nou şi mai bag-o câte 5 minute, până devine moale. Adaugă oul, parmezanul şi condimentele şi amestecă. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi împarte pasta în 4 părţi egale din care faci 4 chiftele de mărimea unor felii de pâine pătrate. Dă tava la cuptor pân se rumenesc cihiftelele. Aşază feliile de brânză şi uneşte chiftelele 2 câte 2. Dă din nou tava la cuptor până ce brânza se topeşte.
Sursa foto http://kirbiecravings.com