Chifteluţe de dovlecei cu ton

Chiftelute jpeg

Chiar dacă sunt prăjite nu sunt foarte grase. Încearcă aceste chifteluţe de dovlecei cu ton şi spune-ne dacă şi-au plăcut!

De ce ai nevoie pentru chifteluţe de dovlecei cu ton

1 dovlecel mai mare

1 cutie de ton în suc propriu

4 felii pâine

2 ouă

Sare, piper, mărar

30 g caşcaval ras

Pesmet

Ulei, pentru prăjit

Cum se prepară chifteluţe de devlecei cu ton

Razi dovlecelul şi-l storci pentru a îndepărta excesul de zeamă. Adaugi tonul scurs de zeamă, pâinea înmuiată în apă şi stoarsă, ouăle, caşcavalul, sare şi piper după gust şi o mână de mărar tocat. Amesteci toate ingredientele. Încingi uleiul şi formezi chiftelele cu mâna udă. Le treci prin pesmet şi le prăjeşti pe ambele părţi.