Chifteluţe de dovlecei cu ton

Chiar dacă sunt prăjite nu sunt foarte grase. Încearcă aceste chifteluţe de dovlecei cu ton şi spune-ne dacă şi-au plăcut!
De ce ai nevoie pentru chifteluţe de dovlecei cu ton
1 dovlecel mai mare
1 cutie de ton în suc propriu
4 felii pâine
2 ouă
Sare, piper, mărar
30 g caşcaval ras
Pesmet
Ulei, pentru prăjit
Cum se prepară chifteluţe de devlecei cu ton
Razi dovlecelul şi-l storci pentru a îndepărta excesul de zeamă. Adaugi tonul scurs de zeamă, pâinea înmuiată în apă şi stoarsă, ouăle, caşcavalul, sare şi piper după gust şi o mână de mărar tocat. Amesteci toate ingredientele. Încingi uleiul şi formezi chiftelele cu mâna udă. Le treci prin pesmet şi le prăjeşti pe ambele părţi.