Chifteluţe de spanac la cuptor

Aceaste chifteluţe de spanac la cuptor sunt gata în numai 20-25 de minute şi sunt un excelent aperitiv pentru orice ocazie. Dacă vrei, le poţi pregăti dinainte şi să le congelezi astfel: aşezi pe o foaie de copt chifteluţele deja formate şi le dai la congelator. Apoi le păstrezi maximum 6 luni în congelator, în pungi.
Chifteluţe de spanac la cuptor - Ingrediente (10 porţii)
2 ½ căni spanac dezgheţat, scurs 2 căni biscuişi săraţi, zdrobiţi ¾ ccană parmezan, răzuit 2 ouă bătute ¼ cană unt topit 2 linguriţe sare cu usturoi
Chifteluţe de spanac la cuptor - Mod de preparare
Într-un vas mare, amesteci spanacul, biscuiţii zdrobişi, parmezanul, ouăle, untul şi sarea. Formezi în mână chifteluţe mici. Le aşezi pe o foaie de copt şi în cuptor, la flacără iute, 10-15 minute sau până devin uşor arămii.
sursa: onceamonthmeals.com