Ciocănele de pui cu sos de verdeaţă

ciocanele pui jpeg

Cui nu îi plac ciocănelele de pui? Încearcă reţeta cu sos de verdeaţă, care te va cuceri pe loc.

Ingrediente ● 6 ciocănele de pui ● 5 linguri ulei ● 5-6 căţei de usturoi ● 1 lămâie ● 2 roşii ● mărar ● pătrunjel ● sare ● piper ● 100 ml vin alb

Zdrobeşti căţeii de usturoi şi-i amesteci cu vinul, uleiul, zeama de la o jumătate de lămâie, sare şi piper, după gust. Adaugi mărar şi pătrunjel, după gust, tocate. Aşezi ciocănelele de pui în marinată şi le ţii la frigider cel puţin 2 ore.

Răstorni pulpele în tavă, cu tot cu marinată, adaugi jumătatea de lămâie rămasă şi le ţii la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne. Le serveşti cu sosul din tavă şi cu roşiile proaspete feliate.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg